Wie ben ik?

Ik ben Marjon Bodegraven

Zoals wij onszelf ontwikkelen, ontwikkelt ook mijn praktijk. Na 30 jaar voornamelijk groepslessen te hebben gegeven, gebruik ik nu (vanaf 01-01-2022) mijn kennis en ervaring op individuele basis. Ben je gespannen, vermoeid, kun je slecht slapen, heb je het gevoel dat je niet door kunt ademen,…? Mogelijk kan ik je dan iets bieden. In het voorjaar van 1992 startte ik met het geven van yogalessen in Raalte. In de jaren daarna vulde ik mijn kennis en ervaring aan en werd ik naast yogadocent ook Zwangerschapsyogadocent, Adem- en Ontspanningstherapeut (methode van Dixhoorn), Shantala babymassagedocent en Shantalabehandelaar Speciale Zorg. Ook gaf ik enkele jaren kinderyoga. In ons contact kijken we samen wat het meest past: een gesprek, stilte, beweging, adembewustwording of een Shantala aanraking. Op deze website lees je wat dit inhoudt. Ook de zwangerschapsbegeleiding bied ik op individuele basis aan. Ben je geinteresseerd? Lees onder dat kopje binnen de website… Leven met aandacht en je verbonden weten met alles en iedereen om je heen staat centraal in mijn lessen. Neem contact met me op, dan denken we samen over mogelijkheden!