Zwangerschapsyoga

De periode dat je zwanger bent is een bijzondere tijd. De geboorte van een kind is elke keer weer een wonder. Tijdens je zwangerschap ben je extra gevoelig voor invloeden van buitenaf en van binnenuit. Er gebeurt zoveel met je op emotioneel, lichamelijk én sociaal vlak. Zwangerschapsyoga helpt je om zowel je zwangerschap als je bevalling intens en meer ontspannen te ervaren vanuit een gevoel van respect en vertrouwen. De cursus bestaat uit 10 lessen voor de bevalling en een ‘terugkommoment’ na de bevalling waarin de kindjes meegenomen kunnen worden en (bevallings)ervaringen uitgewisseld worden. Ik vertel dan over Shantala babymassage. Als je geïnteresseerd bent en meer wilt leren hierover maken we een afspraak.

Tijdens de 10 lessen is er een partnerles, komt er een diëtiste in een van de lessen iets vertellen over voeding tijdens en rondom de zwangerschap, en vertel ik in een van de lessen iets over Dunstan babytaal. De lessen worden op maandagavond van 19.15 – 20.45 uur gegeven in de verloskundigenpraktijk ’t Hart in Raalte. De zorgverzekeraar vergoed vaak een groot deel van de cursuskosten.

Wil je rond je 35e week een gipsbuik laten maken als aandenken? Neem contact met me op, dan denken we samen over mogelijkheden!